Yrittäjät, Henkilökunta, Arvot, Missio ja Visio

V-S Hoitopalvelut Oy on 2009 perustettu monipuolisesti yksityisen sosiaali- ja terveydenhuollonpalveluja tarjoava perheyritys.

Toimipaikkamme on Maskussa. 

Yrittäjät:

Heli Marttila toimii yrityksemme toimistusjohtajana sekä vastaavana sairaanhoitajana. Koulutukseltaan hän on mielenterveyshoitaja / sairaanhoitaja AMK. Heli on työskennellyt aiemmin n.30 vuotta psykiatrisissa sairaaloissa.

Pasi Marttila toimii yrityksemme hallituksen puheenjohtajana ja talouspäällikkönä. Hänellä on aiempaa kokemusta yrityksien johtamisesta.

Henkilöstö:

Henkilökuntamme koostuu sairaanhoitajista, lähihoitajista, sosionomista ja viittomakielenohjaajista. Henkilökuntaa on koulutettu mielenterveys- ja päihdeosaamisen lisäksi erityisvaikeiden sekä sairaanhoidollista hoitoa vaativien lasten hoitamiseen.

Arvomme:

1. Tyytyväisyys.
Kuntouttava porrasteinen eteneminen asiakkaan voimavarojen ehdoilla. Asukkaan ystävällinen ja kiireetön kohtaaminen.
Teemme mitä on kunnan kanssa sovittu ja lähetämme dokumentit kuntiin ajallaan, haluamme olla
pitkäaikainen yhteistyökumppani.
2. Työhyvinvointi.
Työhyvinvointi on meidän kaikkien yhteinen asia. Työhyvinvoinnin jatkuva kehittäminen mahdollistaa työn iloa, hyvinvointia, kasvattaa motivaatiota, sitoutumista, työnsujumista, tulosta ja vähentää poissaoloja.
3. Kannattavuus.
Pitkäjänteinen kannattava liiketoiminta. Tuloksellinen toiminta on myös tilaajan sekä palvelunsaajan etu. Tavoitteena ei ole nopea taloudellinen kasvu. Näin kykenemme investoimaan koulutukseen, yrityksen kehitykseen, laatuun ja kasvuun sekä henkilöstön ja omistajien palkitsemiseen.

Missio:

Olemme vaihtoehto laitosmaiseen kuntoutuspaikkaan.
-> Meillä on toimintaympäristöstä erottuvat menetelmät ja toimintamallit.

Visio:

V-S Hoitopalvelut on asiakkaan valinta.